Digitalizálás, archiválás

A legjobb árakon kínálunk minőségi digitalizálást néhány fotó vagy dia mentésétől a több generációs családi video- és képarchívumokig. http://www.emlekmento.com

Friss topikok

Linkblog

Van akár egy videokazettája is?

2010.11.22. 13:08 | EMLÉKMENTŐ | Szólj hozzá!

Ha van is, hamarosan nem lesz. Szakértők előrejelzése alapján tíz év múlva a videoszalagon tárolt felvételeink fele menthetetlen lesz.

Pótolhatatlan emlékeinket kivétel nélkül sérülékeny, mulandó adathordozókon őrizzük. A mágnesszalagok egyre gyengülő jelet hordoznak, a papírképek vesztenek a színeikből.

Hogy unokáink is élvezhessék őket, jelenleg csak egy lehetőség kínálkozik megmentésükre, a digitalizálás. Ez azt jelenti, hogy az analóg adathordozókat, digitális, számítógép által értelmezhető jelekre bontjuk. Ezután, az emlék a számítógépben él tovább, hogy szerkeszthető, feljavítható, és minőségromlás nélkül, korlátlan ideig tárolhatóvá váljon.

 

Az Emlékmentő Kft. családi emlékek digitalizálására alakult. Minőségi mentést kínálunk néhány fénykép szkennelésétől akár egy család teljes kép-és video archívumáig. DVD-re mentünk bármilyen formátumú kazettás videofelvételt, élvezhetővé tesszük a fiókban porosodó diákat, negatívokat, fényképeket.

A közösségi oldalak korában fontos a könnyű megoszthatóság is, interneten bárkinek elküldheti a régi képeket, és egy lemezen akár 2000 diaképet is tárolhat.

Nálunk kérheti a mentést megnövelt élettartamú, archival grade DVD-re is, melynek élettartama az 50-100 évet is elérheti. Ezt a mérnökök nem oxidálódó arany visszaverő réteg használatával, ellenálló adathordozó-festékréteggel, és karcálló bevonattal érték el.

Célunk, hogy mentési kapacitásunkat folyamatosan növelve ugyanazt a kifogástalan minőséget nyújtsuk, amit az eddigi több mint ezer elégedett ügyfelünk megszokott.

Tartozzon közéjük ön is! Szeretettel várjuk stúdiónkban Budapesten, a Nyugati tér 6. szám alatt.

 

Az Emlékmentő Csapat

Telefon: +3630/868-2783

E-mail: emlekmento@gmail.com   

Web: http://www.emlekmento.com

A bejegyzés trackback címe:

https://digitalizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr432465378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: fotó dokumentum kazetta bakelit archiválás dia digitalizálás emlékmentés
süti beállítások módosítása