Digitalizálás, archiválás

A legjobb árakon kínálunk minőségi digitalizálást néhány fotó vagy dia mentésétől a több generációs családi video- és képarchívumokig. http://www.emlekmento.com

Friss topikok

Linkblog

Fejlesztéseink 2011 Januárjában - Februárjában

2011.03.01. 12:35 | EMLÉKMENTŐ | Szólj hozzá!

Kiépíttettünk egy kétkamerás, infravörös éjjellátóval kombinált riasztórendszert, mely minden mozgást és ajtónyitást rögzít a nap 24 órájában. Riasztónkat a Group4 security helyezte üzembe, így riasztáskor a járőrszolgálat néhány percen belül kiérkezik a helyszínre.

Új, nagy összegű biztosításunk, irodánk teljes berendezését biztosítja, felelősségbiztosításunk - habár működésünk évei alatt még nem volt szükség rá - bármilyen okozott kárt megtérít.

Több új számítógépet is vettünk, melyek egyrészt a hangfelvételek, másrészt a videofelvételek feldolgozását gyorsítják.

A számítógépekhez szükség volt egy switch-re is, hogy a sok gép hálózaton át tudjon nagy sebességgel adatokat cserélni.

Hónapok keresgélése után szert tettünk egy minőségi, szakértő által beállított orsós magnóra, így már ezen felvételek mentése sem okoz problémát. Legyenek akár negyed- vagy félsávos felvételek, mindet ki tudjuk írni CD-re.

Mivel gyakran van szükség hang vagy videoanyagok internetes küldésére, internet kapcsolatunkat 120 megabitesre fejlesztettük, ez nyolcszoros gyorsulást eredményez a hozzáférésünkben.

Elkészült új, lila salgó polcunk is, erre a fejlesztésre a nagyon megnőtt munkamennyiség miatt volt szükség, régi polcunk nem volt elég a sok anyag tárolására.

 

Emlékmentő Kft.

70/6366092

http://www.emlekmento.com

A bejegyzés trackback címe:

https://digitalizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr262701003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: fotó dokumentum kazetta bakelit archiválás dia digitalizálás emlékmentés
süti beállítások módosítása